În cadrul departamentului nostru de printare 3D, motto-ul este "Mai mulți Creatori, mai puțini Consumatori". Simplul act al proiectării și construirii unui proiect de mult visat oferă un sentiment de împlinire și satisfacție rar întâlnit. Aici, la Balkan Wave Creative Studio considerăm că oricine merită să simtă aceasta suita de experiențe. Din acest motiv dorim să construim un mediu în care să încurajăm oamenii să fie creativi și să le oferim șansa de a-și aduce la viață proiectele mult dorite prin servicii de proiectare și printare 3D.


Detalii tehnice

2017-12-01T10_02_32.906Z-cetus-lattice-800x600.jpg

Printarea 3D este realizată de către mica (dar periculoasa) noastră imprimantă 3D, supranumită si “Râșniță”. Râșniță este un CETUS MK2, o imprimantă 3D echilibrată și de încredere care folosește în printare o duză de extrudare ce vine în 3 dimensiuni standard: 0.6mm, 0.4mm și 0.2mm. Imprimanta folosește șine liniare de aluminiu pe toate cele 3 axe iar corpul este construit din metal. Astfel, imprimanta este foarte stabilă iar printurile sunt realizate cu mare precizie.

Materialul folosit de noi este PLA, un termoplastic biodegradabil fabricat din resurse regenerabile precum porumbul, paiele și cocenii. Am ales să folosim acest material în printurile noastre fiind cel mai prietenos cu natura, cât și pentru simplitatea procesului tehnologic.