Startup Weekend Bucharest - Fall Edition - 2018

Startup Weekend Bucharest 2018 , un eveniment dedicat oamenilor cu idei care vor sa invete sa le transpuna in realitate, sa invete si sa cunoasca oameni la fel de pasionati. Acesta dureaza 54 de ore, iar scopul este ca tu sa termini acest workshop cu un pitch in care sa iti prezinti MVP-ul ideii cu care ai venit.

In prima zi, am ajuns la Commons, un co-working space genial, localizat fix in piata unirii, decorat exact cum ar trebui sa fie, linistit, cald si cu putin din fiecare.

Am fost intampinati cum se cuvine de echipa de organizare, am avut timp de networking, dar am si inceput sa lucram catre obiectivul final. Khizar a pastrat energia si emotia in sala, Mirona ne-a impartasit putin din exeperienta sa de antreprenor, iar apoi a fost timpul nostru sa “stralucim”. Participantii au pus pe tava cele mai bune idei, urmand ca in jurul celor mai votate sa se formeze o echipa dornica si gata sa o realizeze.

A doua zi a urmat sa stabilim ideea finala a proiectului. Bineinteles, am fost sustinuti de o intreaga echipa de mentori si le multumim pentru ca au fost atat de darnici incat sa impartaseasca cu noi experienta si secretele invatate de-a lungul multor ani de munca.

Cu ce am ramas dupa aceata zi? Validare, validare si iar validare. Un produs este fiabil atunci cand satisface nevoilor grupului tinta. Dar bineinteles ca ne-am si distrat si am ramas cu energia de la jocul de samurai pe care Khizar ne-a obligat sa-l jucam cu toate ca nimeni nu mai credea ca are pic de vlaga.

Ultima zi… Deja ne cunosteam intre noi si invatam usor usor mai multe despre toti ceilalti. Au fost prezenti atat studenti, cat si oameni cu experienta in antreprenoriat, atat developeri, oameni de marketing, cat si persoane care nu stiau in ce cutie sa se incadreze. Fiecare avea povestea sa si, in acelasi timp, fiecare avea ceva de invatat.

Presiunea timpului pentru pitch-ul final incepea sa se simta, dar mentorii au stiut mereu cum sa ne incurajeze si sa ne ghideze pentru a putea iesi din micile blocaje. In final, cu perseverenta si dedicare, fiecare echipa a reusit sa stranga resursele necesare si sa realizeze un MVP demn de aplauze.

Felicitari tuturor!

Ii multumesc echipei organizatorice pentru realizarea superb executata a acestui eveniment si pentru increderea acordata in a pastra vii momentele acestui weekend intens!


Mai jos puteti urmari sau retrai momentele SWB!

De asemenea va invitam sa apasati butonul de mai jos pentru a putea vizualia si descarca toate fotografiile de la Startup Weekend Bucharest - Fall Edition - 2018.

Daca v-au placut nu ezitati sa lasati un comentariu sau un review pe pagina noastra de Facebook ! Iar daca doriti sa le impartasiti cu prietenii din social media, ne puteti da tag cu @balkan.wave.

IMG_0001.jpg
 

Vizualizeaza si descarca toate fotografiile


Mai multe detalii despre acest eveniment puteti gasi pe pagina oficiala Startup Weekend Bucharest.


VA MULTUMIM PENTRU VIZITA!