Noua generatie de antreprenori #24 by Upgrader

Pentru ca nu stii niciodata de unde sare iepurele, ne-am trezit invitati la Noua generaţie de antreprenori chiar de prietenii nostri de la StudioColors. Upgrader organizeaza aceasta serie de evenimente de networking sub forma de prezentare, de fiecare data cu trei speakeri cu exeperienta in domeniul antreprenoriatului.

Fara asteptari, am ajuns la eveniment, ne-am luat badge-urile si restul a mers de la sine. Valentin Văcăruş si Radu Tanase, niste speakeri excelenti, au pastrat atmosfera pe cat de profesionala, pe atat de destinsa. Din pacate, pentru prima data in cele 24 de editii, al treilea speaker nu a putut ajunge, dar nu a fost problema pentru ca cei doi au reusit sa sustina un Q&A cu adevarat interactiv.

Calif cineva? Ei bine, Radu Tanase este Co-Fondator Calif, Condimental şi Shoteria. Tema aleasa de el a fost “Diferenţiere şi tehnologie”. Ne-a prezentat cum au ajuns de la primul QSR din centrul vechi, in fata caruia in primele doua luni a fost santier, la livrarile din Cluj cu avionul, pana la dezvoltarea conceptului prin adaugarea punctelor de lucru .Calif si Condimental. Au vrut sa deschida o shaormerie, dar au stiut ca vor sa o faca in mare stil si zic eu, le-a reusit.

Valentin Văcăruş s-a prezentat ca Managing Partner Godmother, dar dupa am inteles ca este si a fost mult mai multe. “Ce m-au învăţat firmele pe care le-am închis “ a fost subiectul surprinzator pe care a decis sa vorbeasca in cele 30 de minute dedicate lui. Nu am cum sa rezum prezentarea sa, dar cert este ca s-a transformat foarte repede intr-o sesiune de ras. Nu am ras de el, dar a trecut prin prea multe situatii inconfortabile/ nenorocoase si a revenit de fiecare data cu speranta si dorinta de a realiza ceva incat pare un scenariu.

Moderatorul acestui eveniment ne-a cerut la inceput sa ramanem macar cu cate o idee de la fiecare speaker, deci si prin urmare:

  1. Orice afacere trebuie gandita de la inceput. Daca vrei sa poata fi scalata, atunci trebuie sa devi un brand.

  2. Fii sincer cu clientii si colaboratorii tai daca vrei sa pastrezi o legatura pe termen lung.

Pentru ca Radu ne-a zis sa dam un secret mai departe prietenilor, iar noi vrem sa ne facem cat mai multi prieteni in acest Studio Creativ v-il vom transmite si voua.

Pana pe 31 octombrie beneficiezi de o reducere de 50% la .Calif cu parola: punctsidelacapat.

Daca te-a facut curios/oasa acest eveniment, atunci poate vrei sa participi la urmatorul care va fi pe 29 noiembrie.

Pentru a fi la curent cu activitatea noastra te invitam sa te inscrii la Newsletter ul nostru si sa ne urmaresti pe Facebook si Instagram. Fii creativ!