Gala "Din Inima pentru Viitor" - Editia a VI-a - Albumul Reginei

Ne bucuram de faptul ca am putut fi alaturi de Fundatia Inovații Sociale Regina Maria in cadrul unui eveniment cu traditie. Gala "Din Inima pentru viitor" este un eveniment caritabil, menit sa stranga fonduri pentru sustinerea programelor de sanatate si educatie, oferind un cadru elegant prin care cei dornici sa ajute sunt incurajati si rasplatiti pentru faptele lor.

Am participat la Gala deoarece am fost atrasi de povestea lor, de toti oamenii care lucreaza impreuna spre un tel comun, de entuziasmul, daruirea si inimile lor generoase si ne-au convins ca, la randul nostru, putem si noi pune o mica piesa in puzzle-ul lor de fapte bune.

Ne-am dorit sa aducem un plus prin relizarea si oferirea unor amintiri palpabile, peste care sa poti da cu usurinta prin casa si sa iti poti aminti cu drag ce acea seara. Impreuna cu prietenii nostri de la Studio Colors am reusit sa aducem totul la realitate si sa daruim invitatilor fotografii printate la photobooth-ul nostru. Le multumim si celor de la Sheida - Coffee & Tea for a Cause si Artisan Coffee Equipment pentru motivare si idei.

GalaDinInimaPentruViitor-2018-5.jpg

In prima parte a Galei ne-am delectat privirile cu tinutele invitatilor si minunatele daruri din cadrul licitatiei. Tot lobby-ul a prins o atmosfera selecta cu un murmur de bunatate si daruire.

In a doua parte a Galei invitatii au fost poftiti in sala principala a evenimentului. Invitatii au fost indemnati sa participe la licitatia caritabila, unde multi oameni cu suflet bun au decis sa sustina Fundatia si au fost introdusi in cateva povesti din viata Reginei Maria cu ajutorul dnei Maia Morgenstern. De asemenea, acestia s-au putut bucura de prezentarea de moda daruita de dna Agnes Toma si s-au putut distra in cadrul unui concert privat sustinut de dl Horia Brenciu.

Coltul nostru foto a surprins invitatii pe tot parcursul evenimentului si ne bucuram sa spunem ca sustinatorii Fundatiei Inovatii Sociale Regina Maria sunt hazlii si plini de viata!


Apreciem din tot sufletul echipa Fundatiei pentru toata munca, dragostea si entuziasmul depuse in scopul realizarii acestui eveniment si le multumim pentru sansa de a fi alaturi de ei!


Mai jos puteti urmari sau retrai momentele galei!

De asemenea va invitam sa apasati butoanele de mai jos pentru a putea vizualia si descarca toate fotografiile realizate la Gala “Din Inima pentru Viitor”.

Daca v-au placut nu ezitati sa lasati un comentariu sau un review pe pagina noastra de facebook!


GalaDinInimaPentruViitor-2018-7.jpg

Fotografii din cadrul evenimentului

20181019_232031_195.jpg

Fotografii printate la photobooth

GalaDinInimaPentruViitor-2018-114.jpg

Fotografiile realizate la photobooth

VA Multumim pentru vizita!