Gala "Din Inima pentru Viitor" - Editia a VI-a - Albumul Reginei

Ne bucuram de faptul ca am putut fi alaturi de Fundatia Inovații Sociale Regina Maria in cadrul unui eveniment cu traditie. Gala "Din Inima pentru viitor" este un eveniment caritabil, menit sa stranga fonduri pentru sustinerea programelor de sanatate si educatie, oferind un cadru elegant prin care cei dornici sa ajute sunt incurajati si rasplatiti pentru faptele lor.

Am participat la Gala deoarece am fost atrasi de povestea lor, de toti oamenii care lucreaza impreuna spre un tel comun, de entuziasmul, daruirea si inimile lor generoase si ne-au convins ca, la randul nostru, putem si noi pune o mica piesa in puzzle-ul lor de fapte bune.

Ne-am dorit sa aducem un plus prin relizarea si oferirea unor amintiri palpabile, peste care sa poti da cu usurinta prin casa si sa iti poti aminti cu drag ce acea seara. Impreuna cu prietenii nostri de la Studio Colors am reusit sa aducem totul la realitate si sa daruim invitatilor fotografii printate la photobooth-ul nostru. Le multumim si celor de la Sheida - Coffee & Tea for a Cause si Artisan Coffee Equipment pentru motivare si idei.

GalaDinInimaPentruViitor-2018-5.jpg

In prima parte a Galei ne-am delectat privirile cu tinutele invitatilor si minunatele daruri din cadrul licitatiei. Tot lobby-ul a prins o atmosfera selecta cu un murmur de bunatate si daruire.

In a doua parte a Galei invitatii au fost poftiti in sala principala a evenimentului. Invitatii au fost indemnati sa participe la licitatia caritabila, unde multi oameni cu suflet bun au decis sa sustina Fundatia si au fost introdusi in cateva povesti din viata Reginei Maria cu ajutorul dnei Maia Morgenstern. De asemenea, acestia s-au putut bucura de prezentarea de moda daruita de dna Agnes Toma si s-au putut distra in cadrul unui concert privat sustinut de dl Horia Brenciu.

Coltul nostru foto a surprins invitatii pe tot parcursul evenimentului si ne bucuram sa spunem ca sustinatorii Fundatiei Inovatii Sociale Regina Maria sunt hazlii si plini de viata!


Apreciem din tot sufletul echipa Fundatiei pentru toata munca, dragostea si entuziasmul depuse in scopul realizarii acestui eveniment si le multumim pentru sansa de a fi alaturi de ei!


Mai jos puteti urmari sau retrai momentele galei!

De asemenea va invitam sa apasati butoanele de mai jos pentru a putea vizualia si descarca toate fotografiile realizate la Gala “Din Inima pentru Viitor”.

Daca v-au placut nu ezitati sa lasati un comentariu sau un review pe pagina noastra de facebook!


GalaDinInimaPentruViitor-2018-7.jpg

Fotografii din cadrul evenimentului

20181019_232031_195.jpg

Fotografii printate la photobooth

GalaDinInimaPentruViitor-2018-114.jpg

Fotografiile realizate la photobooth

VA Multumim pentru vizita!

Noua generatie de antreprenori #24 by Upgrader

Pentru ca nu stii niciodata de unde sare iepurele, ne-am trezit invitati la Noua generaţie de antreprenori chiar de prietenii nostri de la StudioColors. Upgrader organizeaza aceasta serie de evenimente de networking sub forma de prezentare, de fiecare data cu trei speakeri cu exeperienta in domeniul antreprenoriatului.

Fara asteptari, am ajuns la eveniment, ne-am luat badge-urile si restul a mers de la sine. Valentin Văcăruş si Radu Tanase, niste speakeri excelenti, au pastrat atmosfera pe cat de profesionala, pe atat de destinsa. Din pacate, pentru prima data in cele 24 de editii, al treilea speaker nu a putut ajunge, dar nu a fost problema pentru ca cei doi au reusit sa sustina un Q&A cu adevarat interactiv.

Calif cineva? Ei bine, Radu Tanase este Co-Fondator Calif, Condimental şi Shoteria. Tema aleasa de el a fost “Diferenţiere şi tehnologie”. Ne-a prezentat cum au ajuns de la primul QSR din centrul vechi, in fata caruia in primele doua luni a fost santier, la livrarile din Cluj cu avionul, pana la dezvoltarea conceptului prin adaugarea punctelor de lucru .Calif si Condimental. Au vrut sa deschida o shaormerie, dar au stiut ca vor sa o faca in mare stil si zic eu, le-a reusit.

Valentin Văcăruş s-a prezentat ca Managing Partner Godmother, dar dupa am inteles ca este si a fost mult mai multe. “Ce m-au învăţat firmele pe care le-am închis “ a fost subiectul surprinzator pe care a decis sa vorbeasca in cele 30 de minute dedicate lui. Nu am cum sa rezum prezentarea sa, dar cert este ca s-a transformat foarte repede intr-o sesiune de ras. Nu am ras de el, dar a trecut prin prea multe situatii inconfortabile/ nenorocoase si a revenit de fiecare data cu speranta si dorinta de a realiza ceva incat pare un scenariu.

Moderatorul acestui eveniment ne-a cerut la inceput sa ramanem macar cu cate o idee de la fiecare speaker, deci si prin urmare:

  1. Orice afacere trebuie gandita de la inceput. Daca vrei sa poata fi scalata, atunci trebuie sa devi un brand.

  2. Fii sincer cu clientii si colaboratorii tai daca vrei sa pastrezi o legatura pe termen lung.

Pentru ca Radu ne-a zis sa dam un secret mai departe prietenilor, iar noi vrem sa ne facem cat mai multi prieteni in acest Studio Creativ v-il vom transmite si voua.

Pana pe 31 octombrie beneficiezi de o reducere de 50% la .Calif cu parola: punctsidelacapat.

Daca te-a facut curios/oasa acest eveniment, atunci poate vrei sa participi la urmatorul care va fi pe 29 noiembrie.

Pentru a fi la curent cu activitatea noastra te invitam sa te inscrii la Newsletter ul nostru si sa ne urmaresti pe Facebook si Instagram. Fii creativ!

True Artisan Cafe - A Community Festival

Anul acesta, a III-a ediție True Artisan Cafe Festival, un eveniment marca La Marzocco, a fost dedicat artizanilor uniți de cafea și pasionați de domeniul lor.


Ediția 2018 a însemnat:

Roasters village - prezentarea prăjitoriilor artizanale
Expoziție de fotografie by Sorin Onisor
Cafenele - Concepte unice și poveștile lor: Fellow One, Meron, Sheida Coffee and Stories, VanFruct, Kofi Ti, Croitoria de cafea,
Artizani si prieteni din mai multe domenii: Artisan Coffee Equipment, Olympus, Pegas, BarShakers, Grain Trip, Trofic, Oh my joy, Studio Colors, Thirt Wave Water, Ebriza, Monin, Taste Crafters, Balkan Wave.
Campionatul Național de Aeropress ediția a III-a 2018, cafeaua oficiala oferita de Guido Coffee
Australia așteaptă câștigătorul la competiția globală !PhotoCorner


Va multumim pentru voia buna!

Si le multumim celor de la Artisan Coffee pentru acest eveniment mega reusit!