balkanwave.jpg

Oferta noastra


Stim ca toate pregatirile pentru sfarsitul anului sunt o bataie de cap si ne dorim ca alegerea si realizarea albumului foto sa fie o experienta usoara si placuta. De aceea am ales sa va oferim un pachet complet, in care dorintele tale sunt cele mai importante.

Cum?

  1. De comun acord stabilim data si locatia pentru prima sedinta foto. De obicei se opteaza pentru un parc, gradina botanica, dar am vrea sa va provocam si sa incercam sa gasim impreuna o locatie inedita.

  2. Va fotografiem, editam pozele si apoi vi le trimitem pe toate in varianta digitala, astfel incat sa poti impartasi cate fotografii doresti pe social media.

  3. O a doua sedinta foto va avea loc in institutia de invatamant. Acolo vom face portrete profesorilor clasei, fotografii de grup si vom reface fotografii pentru elevii doritori.

  4. Repetam punctul 2 si de acum incepe partea “grea”. Fiecare isi va alege fotografiile preferate, un portret principal si 4 alte fotografii care vor face parte din album. Numele fotografiilor se vor completa intr-un document trimis de noi. Punem accent pe aceasta etapa deoarece bucuria noastra este atunci cand produsul final este exact pe placul vostru.

  5. Alegeti culoarea copertii si daca vreti sa il personalizati in vreun fel si de aici ramane doar sa asteptati ca ele sa fie construite. Personalizarea se poate face cu porecle pentru fiecare elev, cu cate un chenar sau doar o pagina la final in care sa va puteti scrie mesaje sau o pagina cu mailuri/contacte.

  6. Noi printam, legam, impachetam si va livram albumele la data stabilita.

Albumul foto este in format A4 oblong (landscape), invelit intr-o coperta cartonata, caserata, cu imitatie de piele (bleumarin/rosu/verde) si gravata cu numele clasei.

Acesta este compus din: pagina de introducere, cateva pagini cu profesorii, dupa care, in ordine alfabetica, cate doua pagini pentru fiecare elev (in stanga un portret, in dreapta 4 fotografii), iar la final cateva fotografii de grup cu toata clasa.


Liceul Teoretic C.A Rosetti - Promotia 2018


Scoala Gimnaziala nr. 97 - Promotia 2018


Scoala Gimnaziala nr. 98 - Promotia 2018